Κάλεσμα Ιρανών και Αφγανών συντρόφων για βοήθεια με την δημιουργία νέου μέσου αντιπληροφόρησης

 

Αναδημοσιεύουμε κάλεσμα των Ιρανών και Αφγανών συντρόφων της Ομοσπονδίας της Εποχής του Αναρχισμού προς τον διεθνή αναρχικό χώρο για στήριξη και βοήθεια στο εγχείρημά τους να δημιουργήσουν ένα νέο μέσο αντιπληροφόρησης μέσω δορυφορικής τηλεοπτικής μετάδοσης, μία προσπάθεια ενάντια στην λογοκρισία και παρακολούθηση του διαδικτύου από το Ιρανικό κράτος.

 


Το κάλεσμα:

 

«Μπορείτε να βοηθήσετε το αναρχικό κίνημα στο Ιράν και το Αφγανιστάν να αποκτήσει την δυνατότητα δορυφορικής τηλεοπτικής μετάδοσης;

Για να ακουστούν οι φωνές μας από περισσότερα από 130 εκατομμύρια άτομα στο Ιράν και το Αφγανιστάν και στην διασπορά πέρα από αυτές τις γεωγραφικές περιοχές, η μόνη μας επιλογή είναι η δορυφορική μετάδοση.

Το ίντερνετ είναι πολύ επικίνδυνο και αναξιόπιστο για τους συντρόφους μας στο Ιράν. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να ιχνηλατηθεί ένας θεατής του περιεχομένου μας μέσω δορυφορικής τηλεόρασης αντί μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας.

Στις πρόσφατες ταραχές, το καθεστώς διέκοψε την διαδικτυακή επικοινωνία για να παρεμποδίσει την επαναστατική οργανωτική προσπάθεια μεταξύ συντρόφων εντός και εκτός της περιοχής.

Λόγω της λογοκρισίας από την κυβέρνηση, η δορυφορική τηλεόραση είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην γεωγραφική περιοχή του Ιράν, καθώς έως και το 70% των νοικοκυριών παρακολουθούν δορυφορικά κανάλια.

Με δορυφορική μετάδοση, μπορούμε να παρακάμψουμε μέρος της λογοκρισίας της κυβέρνησης και των αντι-εξεγερτικών τακτικών της.

Ζητάμε από όλους εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος του διεθνούς αναρχικού χώρου και που είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα με οποιονδήποτε τρόπο, να επικοινωνήσουν μαζί μας χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

 

https://instagram.com/asranarshism

https://twitter.com/asranarshism

https://www.facebook.com/asranarshism

 

E-mail:

info@asranarshism.com

asranarshism@protonmail.com»

Σχόλια