Πρώτη Συνάντηση της ομάδας για το Θεατρικό Εργαστήρι στο Nosotros






ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020.
1ος όροφος του ΕΚΧ. Nosotros
Πρώτη Συνάντηση της ομάδας για το Θεατρικό Εργαστήρι.
14.30 μμ. Έως τις 17.00 μμ.


- Αυτή τη μέρα θα γίνει η πρώτη συνάντηση για όλους εκείνους-ες-@ που ενδιαφέρονται να εξελίξουν, αναπτύξουν ή και να γνωρίσουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους στη Δραματική Τέχνη.
- Θα εργαστούμε σε ομάδες αλλά και χωριστά (πρόσωπο με πρόσωπο).
-  Άν και θα σας μοιραστούν σε φωτοτυπίες κείμενα και ποιήματα, είναι ζητούμενο να φέρετε μαζί σας κείμενα, θεατρικά έργα, αποσπάσματα, μονολόγους ή όποιο άλλο κείμενο θέλετε ( συμπεριλαμβανομένων και δικών σας γραπτών).
- Για να αναπτύξουμε την κατανόηση μας για τη Δραματική Τέχνη θα ασκηθούμε πάνω σε έργα που καλύπτουν όλο το Σύμπαν της Παγκόσμιας θεατρικής Λογοτεχνίας και παράδοσης.
- Στην αρχή θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα έργα του κλασσικού ρεπερτορίου ( Αρχαίο Δράμα, Σαίξπηρ, Μολιέρος Γκαίτε, Ιμπσεν κ.¨α.) όμως θα επεξεργαστούμε εναλλακτικές προσεγγίσεις και φυσικά θα βουτήξουμε στην Αμερικανική Ποίηση του 19ου και 20ου αιώνα, τα γραπτά των μπίτνικ και Γάλλους και Ευρωπαίους σύγχρονους Συγγραφείς.
- Τελικά ως πρώτο στόχο βάζουμε, σε μία περίοδο περίπου 8 εβδομάδων, να δομήσουμε μία περφόρμανς διάρκειας 1 Ώρας, ώστε να εκφραστεί όποια πρόοδος έχει προκύψει ως τότε.
- Αυτό εφόσον το αποφασίσουμε, θα παρουσιασθεί ως εκδήλωση στους ΕΚΧ. Βοτανικός Κήπος και  Nosotros.
- Για την ερχόμενη Άνοιξη θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να παρουσιάσουμε ένα περισσότερο καλά οργανωμένο θεατρικό συμβάν ( Μία Παράσταση ίσως?) ώστε να έχουμε μία πρώτη καταγραφή της προόδου και των αποτελεσμάτων των προσπαθειών μας στη διάρκεια των μηνών ( που ακολουθούν και τότε θα αποδώσουν τους καρπούς τους).
- Ο τελικός σκοπός μας δεν είναι να εργαστούμε μόνο με επαγγελματίες ή ακόμα και με έμπειρους ερασιτέχνες του θεάτρου αλλά και με ανθρώπους που για πρώτη φορά θα προσεγγίσουν τη Δραματική Τέχνη, επειδή ακριβώς με την αγνότητα και τη φρέσκια τους “αφελή” ματιά που όλοι θα μοιραστούμε μαζί τους, ίσως κάτι να μάθουμε και να κερδίσουμε στη συλλογική μας απόπειρα .

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΉΣ : Θεόφιλος   HYPERLINK "mailto:tvandoros@gmail.com"tvandoros@gmail.com mobile : 6907505625.

Σχόλια

  1. As reported by Stanford Medical, It is indeed the one and ONLY reason this country's women live 10 years longer and weigh an average of 19 KG less than we do.

    (And really, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret diet and really, EVERYTHING around "HOW" they eat.)

    BTW, I said "HOW", not "what"...

    CLICK this link to find out if this brief questionnaire can help you discover your real weight loss potential

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου