Έξω από τα νησιά τα ΜΑΤ και τα Αιολικά

 
Το ενεργειακό πρόβλημα καθώς και το πόσιμο νερό είναι τα τελευταία πεδία σύγκρουσης με τον καπιταλισμό. Για το νερό έχει ξεκινήσει ήδη η αφαίμαξη της Αφρικής από την Νεστλέ. Πριν από αυτήν είχε προηγηθεί η Κόκα Κόλα, στερώντας από τους Αφρικανούς το πόσιμο νερό. Στον τομέα της ενέργειας, αντί να μειωθεί η ανάγκη για ενέργεια, εξωθεί στην εξάντληση ενεργειακών πόρων και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.  Αν το κράτος πραγματικά ήθελε να εξυπηρετήσει ενεργειακά τον πολίτη θα επιδοτούσε την αυτόνομη παροχή ενέργειας και όχι μέσω ΔΕΗ και παρόχων. Το Ελληνικό κράτος, όπως κάθε κράτος είναι συνεργός στα εγκλήματα στο περιβάλλον και στην συσσώρευση κεφαλαίου στα χέρια μιας κάστας ανθρώπων. Τα βουνά μας απέκτησαν "κέρατα". Δάση καταστράφηκαν για να διανοιγούν δρόμοι και να κατασκευαστούν Αιολικά Πάρκα. Τα ζώα και τα πουλιά εκδιώχτηκαν. Η κατεύθυνση των αέριδων επηρεάστηκε. Το περιβάλλον επιβαρύνθηκε από τεράστιες ανεμογεννήτριες. Το τοπίο έχασε την ομορφιά του και τον ρομαντισμό που ενέπνεε. Από την καταστροφική μανία του καπιταλισμού προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη του δεν ξέφυγαν ούτε τα νησιά.
Από τους συντρόφους της Ελευθεριακής Κοινότητας Νάξου λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:
"Εδώ και μερικές βδομάδες η Τήνος είναι ανάστατη ενάντια στα αιολικά πάρκα: Διαδηλώσεις κατοίκων, αποκλεισμοί και κινητοποιήσεις για να μην κατασκευαστούν τα βιομηχανικά πάρκα που καταστρέφουν τη φύση για την κερδοφορία των κολοσσών της ενέργειας.
Στη Νάξο όταν ζητήθηκε από την αντιπολιτευόμενη παράταξη στο δήμο να εκδοθεί ανακοίνωση συμπαράστασης, η δημοτική αρχή απάντησε αρνητικά με το γελοίο πρόσχημα ότι κάτι τέτοιο δεν της ζητήθηκε από το δήμο Τήνου.
Επιπλέον έχει ξεκινήσει ένας ιδιότυπος κλεφτοπόλεμος για το πανό μας, όπου μέχρι τώρα "άγνωστοι" το έχουν κατεβάσει τρεις φορές μέσα σε μια βδομάδα αλλά εμείς, ως επίμονοι και πεισματάρηδες αγωνιστές, φτιάχνουμε άλλο με το ίδιο σύνθημα και το ξαναβάζουμε μέσα σε λίγες ώρες από την αποκαθήλωση".

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΘΑ ΝΙΚΉΣΕΙ

Σχόλια

  1. Listen...

    What I'm going to tell you may sound kind of creepy, and maybe even kind of "strange"

    BUT what if you could simply push "PLAY" to listen to a short, "miracle tone"...

    And magically bring MORE MONEY into your LIFE??

    I'm talking about BIG MONEY, even MILLIONS of DOLLARS!

    Sounds way too EASY?? Think it's IMPOSSIBLE?!?

    Well, I'll be the one to tell you the news.

    Sometimes the most significant blessings life has to offer are also the SIMPLEST!

    Honestly, I will PROVE it to you by allowing you to listen to a real-life "magical money tone" I developed...

    You simply hit "PLAY" and you will start having more money come into your life... it starts right away...

    GO here NOW to PLAY this magical "Miracle Wealth Building TONE" - it's my gift to you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου