Οι «χακί» φασιστοχίτες χτυπούν και βιάζουν


Οι  «χακί» φασιστοχίτες χτυπούν και βιάζουν

Κάτι περισσότερο από μέρες χούντας θύμισαν οι χακί πραιτοριανοί του κράτους. Οπλισμένοι με κόμπλεξ για όλους και όλα και με μίσος για κάθε ελεύθερο άνθρωπο που αντιστέκεται στην υποδούλωση των αφεντικών τους, χτυπούν βάναυσα και χωρίς λόγο κάθε πολίτη που διεκδικεί το αυτονόητο, την «Ελευθερία».
Δεν αρκούνται μόνο σε χτυπήματα, αλλά και σε σεξουαλική βία, μην ξεχωρίζοντας γυναίκες και άνδρες. Σε άλλες περιπτώσεις οι «Αμφί» σεξουαλικές επιλογές τους θα μπορούσαν να είναι αποδεκτές, όταν όμως αυτές συνοδεύονται από την βίαιη επιλογή τότε χρίζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Ουσιαστικά πρόκειται για ψυχοπαθείς που κρύβονται κάτω από την ανωνυμία της στολής και το τρελόχαρτο εξουσίας που τους παρέχει το κράτος.



Εγγόνια του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη, πρωτοξάδερφα του Βορίδη, προκαλούν ξεφτιλίζουν γυναίκες, εισβάλουν χωρίς εισαγγελέα σε επιχειρήσεις, κακοποιούν γκαρσόνια, καταστρέφουν περιουσίες κι ύστερα επικαλούνται την έννομη τάξη. Οι κουραδόμαγκες με τα όπλα επιτίθενται στον κάθε άοπλο πολίτη, στην κάθε γυναίκα της γειτονιάς, αρκεί να μην τους αρέσουν τα ρούχα που φορούν ή γιατί ήρθε η ώρα να βγάλουν από μέσα τους την καταπίεση που κουβαλάνε από τα αφεντικά τους.
Αν αυτοί αποτελούν το καμάρι του κάθε Χρυσοχοΐδη, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα και τα χτυπήματα στην πλάτη των πολιτών από τους πολιτικούς κατά τις περιοδείες τους. Το κράτος θέλει τους πολίτες του ξεδοντιασμένους, άλλοτε κυριολεκτώντας κι άλλοτε πνευματικά και το πετυχαίνει με τα όργανά του, μπάτσους και ΜΜΕ.
Δεν είναι τυχαίο που ο Υπουργός του Μητσοτάκη ο χουντογέννητος Βορίδης κάλυψε τις εγκληματικές  δράσεις των Ματατζίδων λέγοντας ότι «η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας –το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας».
Ο άνθρωπος που κυκλοφορούσε με το τσεκούρι για να σκοτώσει «αριστερούς» δεν μπορεί παρά να είναι βασικός εκφραστής της αστικής βίας, εκτός κι αν προλάβει ο Μπουμπούκος και του κλέψει την δόξα.
Κράτος σιχαμάρας, σεξιστών και θρασυδείλων μαριονετών των τραπεζών και του κεφαλαίου, εμφανίζεται με την μορφή προβάτου, όμως ζεύει από ολιγαρχισμό και σαπίλα. Απέναντι σε αυτό, απέναντι σε κάθε εξουσία οι Αναρχικές και οι Αναρχικοί προτάσσουν το δικό τους ήθος αγωνιζόμενες-οι για την καταστροφή του κράτους και κάθε τέρατος που εκκολάπτει εξουσίες. Κι αυτό τους τρομάζει. Τους κάνει με λύσσα να χτυπούν ότι προσπαθεί να υπερασπιστεί την ελευθερία θυμίζοντας τις ωμές παρεμβάσεις της εποχής της επαράτου. Η σπορά του Μπουραντά, χρησιμοποιεί πια απροκάλυπτη βία προσπαθώντας με τον τρόμο να επιβληθεί. Ξεχνά όμως πως ο ίδιος ο τρόμος που σπέρνουν γεννά εστίες αντίστασης.
 Η άμμος στην κλεψύδρα τους τελειώνει, ας την κουνήσουμε να πέσει πιο γρήγορα.

ΟΧΙ στον σεξισμό

ΟΧΙ στην ομοφοβία

ΟΧΙ στον ρατσισμό

ΟΧΙ στα σύνορα


Α.Σ.Α. LUPUS
(lupus@espiv.net) 

Σχόλια