Κάποιοι ήρθε ο καιρός να χάσουν τον ύπνο τους


Με αναγραφή συνθημάτων και σβήσιμο Ναζιστικών συμβόλων οι LUPUS, έστειλαν μήνυμα στην ηγεσία του εργατικού κέντρου Ναυπλίου πως το τάισμα μερικών ψηφοφόρων με σουβλάκια δεν θα μείνει πλέον ασχολίαστο.


Τα πανηγύρια της πρωτομαγιάς που στήνονται στην Καραθώνα αποσκοπούν μόνο στην διατήρηση στην εξουσία μιας κάστας ατόμων που έχουν μετατρέψει τον συνδικαλισμό σε επάγγελμα.
Ο εκφυλισμός των συνδικάτων και των εργατικών κέντρων της Αργολίδας, όχι απλά είναι ολοφάνερος αλλά και επικίνδυνος.
Σήμερα το πρωί με χρήματα δημοτών αγοράστηκαν εκατοντάδες σουβλάκια, προσφορά του Δήμου και του εργατικού κέντρου Ναυπλίου, λες και τα πλήρωναν από την τσέπη τους.
Η ίδια ελεεινή κατάσταση επικρατεί και στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αργολίδας. Εδώ και χρόνια την πρωτομαγιά παραμένει κλειστό αφού ο «ισόβιος» δεξιός πρόεδρός του, όπως «ισόβιος» είναι και του Ναυπλίου, απολαμβάνει την πρωτομαγιά «μαζεύοντας μαργαρίτες στους αγρούς». Ε, και τι έγινε που σκοτώθηκαν κάποιοι εργάτες πριν 130 χρόνια; Ότι δεν έγινε με τα καθημερινά θύματα των ντελιβεράδων που κανένα εργατικό κέντρο δεν έσκυψε να δει τα προβλήματά τους.
Έξω από αυτό, για μια ακόμα συνεχόμενη φορά, Αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και κομμουνιστές, πλην ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ εκφράσανε την αντίθεσή τους με την ΓΕΣΕΕ και τους υποσταθμούς της.
Είναι χαρακτηριστικό πως ένα δημοσιογραφικό σάιτ που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέφερε καν πως θα γίνουν κινητοποιήσεις. Την ίδια στάση ακολούθησαν και οι δεξιόσαυρες, εκτός ενός- δύο σάιτ που ανέφεραν εκτενώς θέσεις και εκδηλώσεις.
Ότι και να κάνουν, αποφασίσαμε να γίνουμε ο εφιάλτης τους και θα γίνουμε.
Για την Αναρχία και την Ζωή
ΑΣΑ LUPUS

Σχόλια