Άρον άρον έφυγε ο Μιχαλολιάκος από το Άργος



Δεν ξεπέρασαν τους 120 οι χρυσαύγουλοι  οπαδοί
Παταγώδης αποτυχία της ΧΑ που βλέπει πλέον να ξεφουσκώνει η υποστήριξη που είχε σε όλη την επικράτεια, ενώ ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες του Κορυδαλλού για την ηγεσία της.
Η προσπάθεια του Μιαχαλολιάκου να ξαναζωντανέψει την τάση που είχε στην Αργολίδα φαινεται πως βάλτωσε για τα καλά. Όσοι γνωρίζουν την πλατεία Πλαπούτα, μπρος από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη μπορούν εύκολα να καταλάβουν πως ο αριθμός των 25-30 ατόμων που παρακολούθησαν στον δρόμο την ομιλία του φιρερίσκου, είναι μάλλον υπερβολικά μαγάλος.
Αν εξαιρέσει κανείς τους φαλαγγίτες που συνόδεψαν το Μιαχαλολιάκο από την Αθήνα (πληροφορίες μας λένε πως ήταν από την Νίκαια), καταλαβαίνει κανείς πως έσπασε τα μούτρα της η ΧΑ στο Άργος, αφού δεν διακρίναμε κανέναν αργείτη στο ακροατήριό του πλην του αδελφού του δολοφόνου στο πολυτεχνείο, Ηλία Τσαπούρη και ενός γυρολόγου μεταξύ Ελληνων Συνέλευσης και ΧΑ.
Απ την  άλλη πλευρά η αντιφασιστική συγκέντρωση έδωσε την χαριστική βολή στον Μιχαλολιάκο και την συμμορία δολοφόνων, στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ελλάδα πως ο φασισμός θα βρίσκει τις πόρτες κλειστές, τόσο στο Άργος όσο και παντού.

Πάνω από 400 αντιφασίστες όλων των ηλικιών σε μια πρωτοφανή διαδήλωση αντιφασιστική για τα τοπικά δεδομένα έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα στους φασίστες, όπως είχαν κάνει οι προγονοί τους στους ναζί όταν πάτησαν στην πόλη. Το έδαφος που απελευθέρωσε ο Άρης τους πέταξε στην άκρη της ιστορίας και τα νερά του ξεριά παρέσυραν την λάσπη που άφησε το πέρασμά τους.
Ο Μιχαλολιάκος αφού επιτέθηκε ακόμα και στους μπάτσους που τον φύλαγαν αποκαλώντας τους «κρατικά σκουλήκια» -αν δεν υπήρχαν κι αυτοί οι αντιφασίστες θα τον είχαν στείλει να κάνει διακοπές στον Μελιγαλά- έφυγε μαζί με του 80 περίπου κρανοφόρους που τον συνόδευαν για την Αθήνα, φωνάζοντας συνθήματα όπως «μαχαίρι στην καρδία του κάθε αντιφά», όπως ακριβώς έκαναν και με τον Φύσσα. 
Φαίνεται πως δεν εγκαταλείπουν τις πάγιες εγκληματικές πρακτικές τους.

Σχόλια