Παιδική γιορτή και παράδοση παιδικής χαράς στους κατοίκους των Εξαρχείων




Παιδική γιορτή και παράδοση παιδικής χαράς στους κατοίκους των Εξαρχείων | Συνέλευση για την κανονικοποίησης των Εξαρχείων


Το Σάββατο 22/4 στις 12:00 στην πλατεία με ζογκλέρ, κουκλοθέατρο, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση από στις 14:00 τουρνουά σκάκι και πινγκ πονγ όλη την ημέρα ενώ παράλληλα λειτουργεί το πολιτικό περίπτερο, θα υπάρχει baazar βιβλίου και κουτί οικονομικής ενίσχυσης του εγχειρήματος.
Η αστυνομία συσκέπτεται πως θα παρέμβει και ο Δήμος Αθηναίων θεωρεί παράνομη την λειτουργία του ενημερωτικού περιπτέρου στην Πλατεία.
Τα αστικά ΜΜΕ παροτρύνουν το κράτος να παρέμβει. Η χαρά γι αυτούς μπορεί να παρέχεται μόνο από το κράτος και τους επιχειρηματίες, ενώ βλέπουν έναν νέο κουκουλοφόρο πίσω από τα χαμόγελα των παιδιών.
Τα Εξάρχεια με τους ναρκέμπορους και την καταστολή ταιριάζουν στο μοντέλο της αστικής τους ανάπτυξης. Γι αυτούς οι χαρά είναι εμπόρευμα, όπως εμπόρευμα είναι και οι ζωές μας. Κάτω από την κουκούλα του καθωσπρεπισμού κρύβεται το κράτος και οι συνεργοί του. Κάτω από την κουκούλα των αναρχικών κρύβεται το χαμόγελο της ζωής.

Έξω οι ναρκέμποροι από τα Εξάρχεια! 

Η Αναρχία είναι εδώ

Η ζωή επιστρέφει

Eric

Σχόλια