Κράξανε τον Κασιδιάρη οι αντιφασίστες του Πύργου- Στοχοποίησαν Δημοσιογράφο οι φασίστες


Λίγα λόγια για παρουσία του Κασιδιάρη στο Πύργο…
Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε πως ετοιμάζει βιβλιοπαρουσίαση ο Κασιδιάρης στον Πύργο και συγκεκριμένα στο γνωστό καφέ «Επαρχείον» το Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλείας ανταποκρίθηκε αμέσως δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να μην αντιδράσουμε με οποιοιδήποτε τρόπο και μέσο.
Ο αρχικός μας σκοπός ήταν να σταματήσουμε την ομιλία. Έτσι κανονίζεται η συγκέντρωση – πορεία. Πενήντα αντιφασίστες/στριες με τόλμη και αποφασιστικότητα ξεκινήσαμε για να βρεθούμε στο επαρχείο, δεν είχαμε αυταπάτες ξέραμε ότι δεν θα μας αφήναν οι συνεργάτες τους μπάτσοι να φτάσουμε ανενόχλητοι (ήδη δυο μέρες πριν ο πύργος είναι γεμάτος από ασφαλίτες που παρακολουθούν της κινήσεις μας).
Καθώς περνάμε μέσα από τον Πύργο φωνάζοντας συνθήματα, πετώντας τρικάκια, φτάνουμε στην κεντρική πλατεία όπου υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος ασφυκτικός κλοιός των μπάτσων, πρωτόγνωρα πράγματα για του Πύργου τα δεδομένα και όλοι τους επάνω σε πενήντα αντιφασιστές/στριες, ενώ στους νεοναζί που βρίσκονταν στο επαρχείο αν θα υπήρχαν κάνα δυο μπάτσοι θα είναι ζήτημα.
Για άλλη μια φορά η αστυνομία έκανε το χρέος της άφησε τους υπόδικους της Χ.Α να περπατούν ανενόχλητοι στο επαρχείο και εμάς ακόμα και στο περίπτερο όταν πηγαίναμε να μας περιφρουρούν. Ήταν μεγάλο λάθος του ιδιοκτήτη του «Επαρχείον» να φέρει στο κέντρο του Πύργου τα χρυσαύγουλα, η λέξη «ξεφτίλα» είναι πολύ λίγη για σε περιγράψουμε, εμείς δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.
Υ.Γ 1 Η στοχοποίηση της δημοσιογράφου Μαριάννας Μητρόπουλου από τα χρυσαύγουλα του Πύργου είναι πράξεις που ξέρουν να κάνουν καλά οι ρουφιάνοι της χρυσής αυγής . Παραθέτουμε εδώ την απάντηση της ίδιας : «H Χρυσή Αυγή Πύργου αντέδρασε στην κάλυψη της χθεσινής αντιφασιστικής συγκέντρωσης και πορείας απέναντι στην παρουσίαση βιβλίου του υπόδικου βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στο «Επαρχείον». Κι έκαναν αυτό στο οποίο είναι ειδικοί, στοχοποίηση και σκηνοθεσία. Αρχικά στοχοποιώντας εμένα όπου αυτή τη στιγμή παίζω πρώτο θέμα στο σάιτ τους με τη φωτογραφία και τη σελίδα μου στο φέισμπουκ και αναρτώντας μια καλοστημένη φωτογραφία από την παρουσίαση του βιβλίου για να δείξουν ότι ήταν περισσότεροι από τους αντιφασίστες και να βγάλουν “ψευδές” το ρεπορτάζ μου. Δεν έχω να απαντήσω κάτι, παρά μόνο… Όπως είπε όμως κάποτε ένας μεγάλος άνδρας, ο οποίος στάθηκε απέναντι τους … «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ»!
Υ.Γ 2 μπράβο σε όλους τους συντρόφους/σσες που βρέθηκαν και στήριξαν την πορεία
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΙΣΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
http://www.patrisnews.com/antifasistiki-poria-stin-poli-tou-pyrgou-ischyres-dynamis-tis-astynomias-stin-kentriki-platia/
16736567_1403571369708544_1329012048_n 16736399_1403571376375210_1161681168_n 16735864_1403571379708543_311674165_n

Σχόλια